Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره و قائم مقام مدیرعامل شرکت ایدکو گفت: برنامه این شرکت برای سال 96 واردات 5 هزار دستگاه موتور سیکلت برقی است و در سال 97 هم 10 هزار دستگاه موتور سیکلت برقی به صورت سی کی دی وارد و مونتاژ خواهد شد و از سال 98 خط تولید این نوع موتور در شرکت ایدکو راه اندازی و تولید 10 هزار دستگاه به صورت داخلی سازی آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش عصر ایران حسن فروزان مهر با اشاره به نحوه ورود موتور سیکلت های برقی در ایران گفت: در سال 94 برای اولین بار شرکت توسعه صنایع خودرو سایپا (ایدکو) اقدام به واردات موتورسیکلت های برقی کرد که این موتورها پس از بررسی و گذراندن استانداردهای مدنظر مورد قبول واقع شدند و در همان سال توانستیم این موتورها را شماره گذاری و وارد بازار کنیم و درحال حاضر تنها شرکتی هستیم که توانسته برای محصولات خود موفق به اخد شماره گذاری شود.

وی افزود: در سال گذشته نیز بر اساس درخواست شهرداری تهران و با احساس نیازی که از سوی سازمان های مختلفی چون نیروهای مسلح، پلیس راهور، شرکت پست و پیک بادپا شهرداری تهران وجود داشت، با یکی از شرکت های بزرگ و تولید کننده جهان وارد مذاکره شدیم.

فروزان مهر با بیان اینکه شرکت مورد نظر یکی از بزرگترین تولید کنندگان موتور سیکلت برقی در جهان است و در سال بالغ بر یک میلیون و 700 هزار دستگاه موتور سیکلت برقی تولید و عرضه می کند، افزود: بر همین اساس جهت انجام سرمایه گذاری و ایجاد خط تولید در شرکت ایدکو و انتقال دانش فنی تولید موتور، مذاکراتی را با این شرکت انجام داده ایم و توافقاتی صورت پذیرفته است. علاوه بر این در جهت بومی سازی باطری این موتورها نیز با یکی از شرکت های داخلی مذاکراتی صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: با دو دانشگاه تهران و آزاد قزوین نیز به منظور داخلی سازی، راه اندازی خط تولید موتور، طراحی ظاهری، اپتیموم کردن باطری ها و ... مذاکراتی صورت پذیرفته و در حال حاضر تولید آزمایشی نمونه های اولیه در حال انجام است.

عضو هیات مدیره ایدکو با اشاره به اینکه موتورهای برقی بر اساس 3، 5 و 6 کیلو وات در ایران تولید خواهد شد، گفت: موتورهای برقی زیر 3 کیلو وات نیاز به مجوز شماره گذاری ندارد و ایدکو برای راه اندازی خطوط تولید موتور سیکلت های 3، 5 و 6 کیلو واتی با هدف میزان حمل بار مناسب و پیمایش مسافت بیشتر برنامه ریزی کرده است.

وی تصریح کرد: برای ترغیب استفاده از این نوع موتورها در میان مردم، سایپا، شهرداری و سایر سازمان های مرتبط، شرایطی را در نظر گرفته اند، بر همین اساس برای این موتورها که جهت شارژ، نیاز به برق شهری دارند، شهرداری تهران دو اقدام را در دستور کار خود قرار داده است، اول اینکه به ازای هر دستگاه موتور مبلغ 2 و نیم میلیون تومان برای مشتریان تخفیف در نظر گرفته است و دوم اینکه در سطح شهر تهران مکانی جهت انجام شارژ باطری این موتورها ایجاد خواهد کرد.

فروزان مهر با اشاره به طرح شهرداری تهران که در نظر دارد در منطقه 12 صرفا مجوز تردد موتورهای برقی را صادر کند، گفت: به محض تامین موتورهای برقی، شهرداری تهران با هدف کاهش آلودگی، از تردد موتورهای بنزینی در این منطقه جلوگیری کرده و صرفا موتورهای برقی مجاز به تردد در این منطقه هستند و این طرح با تولید و عرضه موتورهای برقی بیشتر، مناطق دیگر تهران را در بر خواهد گرفت علاوه بر این به منظور حمایت بیشتر، موتورهای برقی جهت تردد در این منطقه و سایر مناطق شهر تهران نیاز به دریافت طرح ترافیک نخواهند داشت.

وی گفت: فاز اول عرضه موتور سیکلت های برقی برای شهر تهران است و در حال حاضر از سایر کلان شهرهای کشور همانند مشهد و اصفهان نیز درخواست هایی داریم که در فاز بعدی و راه اندازی خط تولید موتور برقی در ایدکو، برای سایر کلان شهرها نیز تولید مدنظر قرار خواهد گرفت.

قائم مقام ایدکو افزود: با وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان ملی استاندارد و سازمان محیط زیست درحال رایزنی برای ایجاد خط تولید این نوع موتور سیکلت در شرکت ایدکو سایپا هستیم و امیدواریم به زودی مجوزهای لازم را در این زمینه از مراجع ذی صلاح دریافت کنیم.

وی گفت: به منظور هموار شدن هرچه بیشتر مسیر تولید موتور سیکلت های برقی، انجمنی با عنوان "کارفرمایان، تولید کنندگان و عرضه کنندگان وسایل نقلیه برقی" نیز ایجاد شده که با رایزنی هایی که در آینده این انجمن انجام خواهد داد قطعا شرایط تولید این نوع موتور، بهتر از قبل خواهد بود.

فروزان مهر در پایان ضمن تقدیر از حمایت های مدیریت ارشد گروه سایپا گفت: قطعا در این مسیر و کسب تکنولوژی تولید موتور سیکلت برقی مشکلات و سختی هایی وجود داشته و همواره مدیرعامل گروه سایپا با توجه ویژه و تاکید بر این انجام این موضوع ما را مورد حمایت قرار داده اند و امیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشد تا ایدکو بتواند در آینده ای نه چندان دور به عنوان تولید کننده موتورهای برقی در ایران، محصولات خود را عرضه کند

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۶۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی

تین نیوز

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علیرضا زاکانی پیرامون آخرین وضعیت تاکسی های برقی اظهار کرد: تاکسی های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خود مالکی قراردادها درحال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

بر اساس گزارش سایت شهر، زاکانی ادامه داد: درحال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودروی برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد