Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@07:30:23 GMT

از هارلی دیویدسون تا هیبرید آمریکایی!(+عکس)

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۰۲۰۶۱

از هارلی دیویدسون تا هیبرید آمریکایی!(+عکس)

عصرایران؛ مجله تصویری سلاح- از گذشته تاکنون ارتش آمریکا رابطه چندان خوشایندی با موتور سیکلت های نظامی نداشته است. به عنوان مثال این دسته از وسایل نقلیه طی جنگ جهانی دوم با جیپ های نظامی جایگزین شدند و تا نیم قرن بعد نیز نتوانستند با موفقیت زیادی به میدان رقابت باز گردند. با این وجود موتور سیکلت های متعددی در تاریخ نظامی این کشور وجود دارند که امروزه اهمیتی نمادین یافته اند و نشانگر فرهنگ آمریکایی خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است که کلکسیونر های نظامی علاقه زیادی به موتور سیکلت های مذکور دارند. در ادامه به معرفی چند مورد از این دست وسایل نقلیه خواهیم پرداخت.

 

هارلی دیویدسون WLA برای نخستین بار در سال 1940؛ پیش از ورود آمریکا به جنگ جهانی دوم تولید شد. برنامه ریزی ها بر اساس ساخت 90،000 نمونه نظامی از این موتور سیکلت صورت گرفت. بدین منظور تغییرات متعددی در نسخه شهری لحاظ شد که از جمله مهم ترین آن می توان به قابلیت WLA برای عبور از موانع آبی اشاره کرد. از آن جایی که قیمت تمام شده این موتور سیکلت مقرون به صرفه بود و در تعداد بالا نیز تولید شد، حتی پس از پایان جنگ توسط سربازان زیادی مورد استفاده قرار گرفت. تحت عنوان "آزادی بخش" نیز از آن یاد می شود.

 

هارلی دیویدسون XA دومین موتور سیکلتی است که در این لیست معرفی می شود. این نمونه؛ نتیجه درخواست دولت از کمپانی هارلی برای ساخت موتوری بود که از مشخصات مشابه بی ام و آلمان ها برخوردار باشد. تعداد 1،000 واحد XA تولید شد اما ارتش آن را با جیپ نظامی جایگزین کرد و در نهایت نیز به تاریخ موتور سیکلت های نظامی پیوست.

 

Indian 841 نام موتور سیکلتی آمریکایی است که در سال 1941 به دنبال توسعه طرحی برای ساخت موتور سیکلت های صحرایی ساخته شد. همانند XA، این نمونه نیز با الهام از بی ام و R71 راه خود را به بازار نظامی باز کرد. با این وجود Indian 841 هم به دلیل مشابهی توسط ارتش کنار گذاشته و تنها چند نمونه محدود از آن تولید شد.

 

باز هم به کمپانی هارلی دیویدسون با مدل MT350E بر می گردیم. لازم به ذکر است که نزدیک به چهار دهه طول کشید تا هارلی دیویدسون به کسب و کار ساخت موتور های نظامی باز گردد و این بار پشتیبانی بریتانیا را نیز به همراه داشت. این مدل موتوری کوچک تر در مقایسه با آرمسترانگ MT500 داشت اما حداقل مجهز به استارت الکتریکی بود. کمپانی مذکور در سال 1987 برای ساخت MT350E مجوز های لازم را کسب کرد. این موتور سیکلت ها در بریتانیا بسیار محبوب هستند.

 

مورد بعدی با موتور دیزلی 670 سی سی Hayes M1030 نام دارد و بر اساس اسکلت اصلی کاوازاکی KLR650 ساخته شده است. این موتور سیکلت 33 اسب بخار قدرت دارد و می تواند بدون نیاز به سوخت گیری مجدد مسافتی معادل 400 مایل را طی کند. با این وجود از نظر قیمت چندان ارزان به نظر نمی رسد و برای خرید یکی از آن باید 18،500 دلار هزینه کنید.

 

آخرین موتور سیکلت این لیست نوعی موتور هیبریدی الکتریکی است که هم با بنزین کار می کند و هم مجهز به سیستم الکتریکی و باتری است. در واقع می توان این محصول را نمونه ای از موتور سیکلت های نظامی آینده آمریکا به شمار آورد.

مطالب مجله تصویری سلاح را در این لینک دنبال کنید.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۲۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران

به گزارش صدای ایران از ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) عجیب‌ترین خودرو‌های رزمی دوران جنگ جهانی دوم
  • ظاهر عجیب و غریب پهپاد نظامی ساخت هند!
  • پافشاری اوکراین برای گرفتن پهپاد پیشرفته آمریکایی
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند